Letar du CRM, BI eller säljkonfigurator?

Analysera och styr din verksamhet - över en kopp kaffe!

Orfala CRM – nu för mobil surfplatta och laptop. Helt transparent.

CRM (customer relationship management) är ett verktyg för alla som har kundrelaterade ärenden att sköta. Försäljning, verkstad eller lager – alla har nytta av Orfala CRM på olika sätt. Vi på Cavagent anpassar funktionerna till just era behov och integrerar dem så att de gör nytta i alla led.

Fördelar med Orfala CRM:

  • Lättillgängligt
  • Snabbt och lättarbetat
  • Omgående integrerat och klart att använda
  • Hjälper till att förbättra kundservice 
  • Möjliggör ökad försäljning

Nya Orfala CRM från Cavagent har funktioner som är unika för branschen. Här finns verktyg som verkligen är anpassade för olika branschers respektive verksamheter redan från start. Det spar dig mycket tid och arbete både vad gäller uppstart som drift. Tid du över till kundvård och nyförsäljning med andra ord.

BI - Business Intelligence. Din analys av företaget.

Orfalas BI-modul hjälper dig att analysera försäljning, lönsamhet, lager eller nästan vad du vill. Vi har ett antal standardanalyser som fokuserar på flera viktiga nyckelområden för din verksamhet, men med vårt kraftfulla verktyg kan vi även skapa anpassade analyser.

Resultatet redovisas med grafik i en modul som är lätt tillgänglig för hela företaget, eller begränsat till delar av det. Perfekt för styrelse-, sälj- och  personalmöten eller för att verksamhetsansvariga lätt ska kunna styra sin del av företaget åt rätt håll. 

Säljkonfigurator. För dina kunder och internt.

Cavagent har under lång tid skapat konfiguratorer för olika områden. Den kunskapen blir nu tillgänglig i Orfala genom att skapa en konfigurator som stöttar säljprocessen. Kan även göras direkt i dina kunders möte med dig på din webbplats. 

Vi skapar en konfigurator på den nivå du vill ha;  till exempel med bilder, beräkningar och möjlighet till koppling till offerter.

Vi kommer gärna och berättar mer hos dig. Ring oss på 042-311 04 60 eller maila orfala@cavagent.com

Affärssystem - Orfala

Våra moduler

Kontakta oss

042-311 04 60

Kontakta oss

  042-311 04 60