Gör vårt snabbtest – se vad du kan tjäna på en smartare maskin- och varuhandel

Jag analyserar min handel och får ett intressant svar...

Arbetar du med försäljning, verkstad, ekonomi, lager, marknadsföring, kundstöd eller administration? Då finns definitivt möjligheter att jobba smartare och enklare med Orfala – och på så sätt öka vinsten i din verksamhet.

Administration är inte bara kostnadsdrivande, det är också en stor felkälla. Med Orfala ökar ert kundfokus och med riktigt nöjda kunder får du ytterligare resurser till en ökad försäljning med bättre vinstmarginaler.

Orfala används med fördel vid försäljning av lagervaror och bidrar till ordning och reda. Systemet hjälper dig ha rätt varor i rätt tid, vilket frigör kapital. Din likviditet ökar, kunder får varor precis när de behöver dem, servicegraden förbättras och ditt företag blir lönsammare.

Har du en verkstad? Orfala har redskap för att dina mekaniker utan stress ska ha optimalt att göra under god ordning. Även det bidrar till nöjda kunder och god lönsamhet.

Välkommen att göra vårt snabbtest.

Med Cavagents snabbtest  kan vi ge dig en indikation på vad just ni kan tjäna på att använda Orfala. I vårt test matar ni in lite uppgifter som vårt system analyserar och ger dig svar på. Ser det lovande ut, så berättar vi gärna mer...

Affärssystem - Orfala

Kontakta oss

042-311 04 60

Kontakta oss

  042-311 04 60